Известие

Collapse
No announcement yet.

Странични огледала 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странични огледала 146

От къде мога да си купя стъкло за дясно огледало за Алфа Ромео 146? Звънях на 10 магазина, само в Итал сервиз продават и то цяло огледало за 120 лв. Искам само стъклената част. Да се изреже огледало и залепи върху счупеното май няма да стане (не е само пукнато), а и оригиналното има син отенък.
    Алфа Ромео 146 1,4 2000

Re: Странични огледала 146

Първоначално публикувано от elenik
    От къде мога да си купя стъкло за дясно огледало за Алфа Ромео 146? Звънях на 10 магазина, само в Итал сервиз продават и то цяло огледало за 120 лв. Искам само стъклената част. Да се изреже огледало и залепи върху счупеното май няма да стане (не е само пукнато), а и оригиналното има син отенък.
    Пита ли при Италианеца? Адреса и телефон на този линк:
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
    '97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

да, питах на този телефон и ми казаха, че няма.
      Алфа Ромео 146 1,4 2000

Comment

Тука във форума има разни колици на части виж разгледай там.Успех
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

Днес се регистрирах, поразгледах сайта, звъннах на 10на магазина и нищо. Благодаря за вниманието. Дано някой от вас си е купувал такова стакло и ми каже от къде.
          Алфа Ромео 146 1,4 2000

Comment

Ами колега аз си имам едно магазинче в бургас и си пазаря всичко от там и преди 15 дена си къпих дясно огледало за 65 лева и то оригинално с пален комплет болцхета оплатнение даже и манщонче ми дадоха за регулирането от ватре онова гуменото. Частите ми ги носят с доставка от софия. ОГЛЕДАЛОТО ПАК СИ Е С СИНКАВ ОТЕНАК!!! абе направо си е оригинално. Много сам доволен. ето ти тел. 056/818555 0898/766158 0878/766158 0878/766200 пак ти повтарям магазина е в бургас но ще ти дадат кординати в софия защото ми го носят от там и няма начин да нямат магазин там. Надявам се да сам ти полезен имат наличност 100%
            Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Утре ще пробвам. Благодаря.
              Алфа Ромео 146 1,4 2000

Comment

Колега, само ще вметна че ако си с ел.огледала стъклото е с нагревател отзад. Аз вече от близо година търся само стъкло, ма няма Само цели огледала.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Да, ел огледала са... и какво? Никъде няма само стъкло? Не мога да повярвам. Цялото огледало струва мин. 120 лв. + това после трябва и да се боядисва, как може???
                  Алфа Ромео 146 1,4 2000

Comment

Re: Странични огледала 146

Първоначално публикувано от elenik
                    Аз преди около два месеца взех само стъкло от Евро07.
                    Цената по спомен беше 10-12лв. Цветът е същия като оригинала с лепенка за монтажа но без нагревател. Ако на твоето нагревателя работи лепиш в/у него и ще имаш и подгряване /естествено с малко закъснение/.
                    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer

Comment

Благодая, ще се обадя утре.
                      Алфа Ромео 146 1,4 2000

Comment

Колега, кажи после дали намери
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Alex_old много съм ти задължена. Днес открих магазина на Евро 07 (едвам, защото е чак на Самуил 149, долу до Сливница)...но както и да е, имаше стъкло 11,60лв. Дано успея и да намеря кой да го сложи. Магазина е огромен, което предполага богат арсортимент от части и аксесоари, казвам го ако някой има нужда от нещо. Сега се сещам, че не взех визитка и телефон (толкова се зарадвах, че намерих търсеното огледало), но от адреса на сайта им може да се намери и тел. Още веднъж - благодаря!
                          Благодаря на всички, взели участие в решаването на скромния ми проблем.
                          Алфа Ромео 146 1,4 2000

Comment

Working...
                          X